VÄGASSISTANS I Malmö & Södra skåne

Vi löser allt! Har du fått punktering, tomt batteri, kört på ett djur eller råkat ut för något annat, vi hjälper dig oavsett vad problemet är. Vi fixar allt och inom 30 minuter är vi på plats i Malmö, Vellinge & Trelleborgs Kommun. Vanliga tjänster såsom tungbärgning, bilbärgning, starthjälp,

låsöppning, punktering & hjälp vid motorstopp.

Bensinstopp

Har du slut på bränsle och saknar fylld bensindunk är det bara att ringa Vellinge Bärgaren, Vi kommer till dig med diesel eller bensin. Vi finns för dig i Malmö, Vellinge och Trelleborg.

undefined

Feltankning - starta inte bilen

Tyvärr har det blivit vanligare, oavsett om bilen går på bensin, diesel eller etanol. Det är mänskligt att tanka fel men tyvärr inte mindre besvärligt. Starta inte bilen, det kan bli stora motorskador.

Låsöppning Fordon

Bilens lås går i baklås, eller dörren låser sig och nycklarna är kvar inne i bilen. Om oturen är framme och du skulle ha låst in nycklarna i bilen är vi hos dig inom 30 minuter och hjälper dig.

Motorstopp

Har du fått motorstopp eller bensinstopp. Vår larmcentral är bemannad dygnet runt och vi erbjuder väghjälp till alla typer av fordon

undefined
Punktering

Vi lagar din punktering på plats. Vellinge Bärgaren har 24h däckjour i hela Södra Skåne. Permanent lagning. Ingen bärgning behövs oftast.

Starthjälp

Snabb & effektiv starthjälp dygnet runt! Din lokala bilbärgare i Malmö, Vellinge & Trelleborg. Tar swish, kontanter och kort. Snabb hjälp.

Vägassistans FRÅGA? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet 07,00 - 16,00 måndag till fredag. Annars ring

020-302000

Ny kund
Kund sedan tidigare
hCaptcha

Kanonupplevelse

Stod med punktering. Bärgaren kom med hjälp inom en kvart. Också en mycket trevlig kille! All heder åt sådan service.

Sven - 19/01/2020

Högsta betyg

Högsta betyg jättetrevliga och vänliga hjälpsamma Kevin hjälpte oss högsta betyg +++++++

Jörgen - 09/09/2019

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme

Vi värderar er upplevelse högt!

Till våra recensioner

Följ vår vardag i våra sociala medier

Larmcentral: 020 - 30 20 00

Malmö, Vellinge & Trelleborg

Kontakta oss per mail

Företagsuppgifter:

Malmö-Vellinge Bärgaren AB

Org.nr: 556239-0368

Besöksadress huvudkontor:

Fabriksgatan 4

235 32 Vellinge

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Malmö-Vellinge Bärgaren aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Malmö-Vellinge Bärgaren.