VÄGASSISTANS I Malmö & Södra skåne

Vi löser allt! Har du fått punktering, tomt batteri, kört på ett djur eller råkat ut för något annat, vi hjälper dig oavsett vad problemet är. Vi fixar allt och inom 30 minuter är vi på plats i Malmö, Vellinge & Trelleborgs Kommun. Vanliga tjänster såsom tungbärgning, bilbärgning, starthjälp,

låsöppning, punktering & hjälp vid motorstopp.

Bilbärgning

Ibland behöver du vägassistans för att komma vidare. Vi hjälper alla på alla platser i Södra Skåne! Ring oss dygnet runt när du behöver vägassistans i Södra Sverige.

Tungbärgning

Det är inte bara bilar som kan bli ståendes på vägen, även tyngre fordon som lastbilar kan drabbas. Vi har fordon som lämpar sig för tungbärgning och finns på plats när ni behöver oss i Skåne med omnejd.

Maskintransport

Vi är specialister på transport av maskiner med låglastande släpvagnar. Välkommen att kontakta oss om maskintransporter i Malmö, Vellinge och Trelleborg!

Kanonupplevelse

Stod med punktering. Bärgaren kom med hjälp inom en kvart. Också en mycket trevlig kille! All heder åt sådan service.

Sven - 19/01/2020

Högsta betyg

Högsta betyg jättetrevliga och vänliga hjälpsamma Kevin hjälpte oss högsta betyg +++++++

Jörgen - 09/09/2019

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme

Vi värderar er upplevelse högt!

Till våra recensioner

Följ vår vardag i våra sociala medier

Larmcentral: 020 - 30 20 00

Malmö, Vellinge & Trelleborg

Kontakta oss per mail

Företagsuppgifter:

Malmö-Vellinge Bärgaren AB

Org.nr: 556239-0368

Besöksadress huvudkontor:

Fabriksgatan 4

235 32 Vellinge

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Malmö-Vellinge Bärgaren aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Malmö-Vellinge Bärgaren.