Bärga bil utan försäkring i Malmö

Är du i behov av bärgning och saknar försäkring? Lugn, Malmö-Vellinge Bärgaren hjälper dig som saknar försäkring och givetvis dig som har. Har du bara trafikförsäkring, avställd bil som behöver komma till verkstad eller motsvarande. Få snabb hjälp vid stopp på vägen av erfarna bärgare, lagar alltid på plats om det går. Bara ett lokalt samtal bort, ring Malmö-Vellinge, lokal bärgare i Malmö med omnejd på 040-421883

Bärga bil utan försäkring

Malmö-Vellinge Bärgaren finns bara ett samtal bort och bärgningsbilen finns nära dig i Malmö med omnejd!  Har du fått stopp utmed E6 ,E20 ,E65 eller utmed annan väg eller i skogen?

Vad Kostar Bilbärgning

Det är en väldigt vanlig fråga, priset varrierar baserat på om du har försäkring eller ej, vilket försäkringsbolag du har. Vi hjälper dig ovsett när oturen varit framme och kan ofta ge dig ett pris per telefon.

Tungbärgning utan Försäkring

Med Malmö-Vellinge Bärgaren kan du och dina chaufförer känna er trygga på vägarna. Vi erbjuder väghjälp & bärgning med lyftkuddar. 

Vi hjälper yrkestrafiken i Malmö varje dag sedan 1982

Prisfråga utan försäkring? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet 07,00 - 16,00 måndag till fredag. Annars ring

020-302000

Ny kund
Kund sedan tidigare
hCaptcha

Läs eller skriv gärna en recension ... Här

" Mycket duktigare än Volvo lastvagnar med hjälp. Löste problemet temporärt tills del kom från volvo "

andreas nilsson

" Snabba och trevliga. Rekommenderas varmt. 👍 "

Richard Wistén