Bärgning dygnet runt, året om

Vi samarbetar med alla försäkringsbolag. Bärgning Malmö, Vellinge & Trellborg med omnejd & fasta priser. Tar swish, kontanter och kort. Vi hjälper dig med bärgning. Alla fordonstyper såsom bilar, mopedbilar, husbilar, mc, lätta lastbilar, lastbilar och bussar mm. Boka tid eller ring för akut hjälp, dygnet runt - alla dagar i veckan. Kunnig & erfaren personal som pratar svenska och engelska. Snabbt på plats. Öppet dygnet runt.  Vi arbetar dygnet runt med akuta och förbokade uppdrag till privatpersoner och företag. Malmö-Vellinge Bärgaren Est. 1982 - när som helst och var som helst.

Bilbärgning Södra SKÅNE

Bilbärgning Malmö, Vellinge & Trellborg med omnejd & fasta priser, Våra bärgningsbilar är perfekta för alla situationer och hjälper dig dygnet runt. Vi finns i södra Skåne och erbjuder bärgning till bra priser och snabb väghjälp. Bilen bärgas oftast till närmsta verkstad eller idag till närmsta laddstation om vi inte löser laddningen på plats. Bärgning och hemtransport ingår i alla halvförsäkringar.

TERRÄNGBÄRGNING SKÅNE

Terrängbärgning Malmö, Vellinge & Trellborg med omnejd & fasta priser. Med lång och gedigen erfarenhet och vår sexhjulsdrivna terrängående tungbärgare, utrustad med bl. a. 30-tons vinsch, har vi möjlighet att ta oss fram till och bärga fordon som hade varit omöjligt med en vanlig bärgningsbil. Vi hjälper även dig som saknar försäkring eller bara har trafikförsäkring.

TUNGBÄRGNING Södra Skåne

Tungbärgning Malmö, Vellinge & Trellborg med omnejd & fasta priser. Malmö-Vellinge Bärgaren erbjuder tungbärgning av lastbilar, bussar, grävmaskin eller andra tyngre maskiner och fordon. Vi fixar allt och är på plats inom 15-20 minuter. Bara ett lokalt samtal bort! Servicebil för lastbil finns oxå.

SÅHÄR GÖR DU FÖR ATT beställa bärgning 24H

Vi är närmast dig, ring 020-302000 och lämna ditt telnr, regnr och din position, så hjälper vi dig snabbt när du behöver hjälp på plats, vägassistans och bärgning. #Vi löser det mesta

Läs eller skriv GÄRNA något om din upplevelse...HÄR

" Snabba och trevliga. Rekommenderas varmt. 👍 "

 

Richard Wistén

" Mycket duktigare än Volvo lastvagnar med hjälp. Löste problemet temporärt tills del kom från volvo "

andreas nilsson