GALLERI Med Bärgningsbilder 

Följ Malmö-Vellinge Bärgaren i sin vardag runt Malmö, Vellinge & Trelleborg's Kommun. Följ oss på Facebook och Instagram eller spara vårt visitkort i din telefonbok.

Bilbärgning i Skåne

bland händer det att man missat att tanka eller laddat batterierna, eller att bilbatteriet är slut och då har vi ett nytt till dig. Vi är experter på bärgning och har alltid en bärgare redo att hjälpa dig när oturen är framme. Våra bärgningsbilar är perfekta för alla situationer och hjälper dig dygnet runt. 

Tungbärgning i Skåne

Har du en maskin som står efter vägen eller på en arbetsplats och behöver bärgning men inte omgående? Beställ online genom att fylla i formuläret här på sidan eller boka per telefon dygnet runt, eller 36 timmar före assistans.  Vi fixar allt och är på plats inom 30 minuter. Bara ett lokalt samtal bort!

Terrängbärgning I Skåne

Vanliga upprag är dikeskörning, fastnat i skog & mark, starthjälp och motorstopp. Ibland händer det att man missat att tanka eller laddat batterierna, eller att bilbatteriet är slut och då har vi ett nytt till dig. Vi är experter på bärgning och har alltid en bärgare redo att hjälpa dig när oturen är framme

Våra kunder säger i MALMÖ, VELLINGE & TRELLEBORG.

" Kanonupplevelse. Stod med punktering. Bärgaren kom med hjälp inom en kvart. Också en mycket trevlig kille! All heder åt sådan service. "

Sven Åke Möllerstedt

" Trevliga boys:) Hjälper till på studs och en hög servicenivå med kompetens:) "

 

 

Jan Andersson