Behöver du hjälp med bilen?

När oturen varit framme och bilen inte startar, punktering eller att nycklarna är i bilen och den är låst, då infinner sig ofta en mindre bra känsla i kroppen och man önskar sig snabb hjälp. Då finns Malmö-Vellinge Bärgaren runt hörnet och bara ett lokalt samtal bort. På plats inom 30 minuter.

HJÄlp MED BILEN Dygnet runt

Ibland behöver du proffshjälp för att komma vidare. Vi hjälper alla på alla platser i Södra Skåne! Ring oss dygnet runt när du behöver vägassistans i Malmö med omnejd.

Hjälp Med Bärgning

Startar inte bilen? Vi försöker alltid reparera på plats,  annars hjälper vi dig till närmsta verkstad! Ring oss dygnet runt. Jourreparation. Snabb assistans. Bra service utlovas.

Hjälp med Transport

Vi är specialister på transport av bil, mc, husbil tillvalfri plats. Välkommen att kontakta oss om fordonstransporter i Malmö, Vellinge och Trelleborg!

SÅHÄR GÖR DU NÄR DU BEHÖVER HJÄLP MED BILEN

Vi är närmast dig, ring 020-302000 och lämna ditt telnr, regnr och din position, så hjälper vi dig snabbt när du behöver hjälp på plats, vägassistans och bärgning. #Vi löser det mesta

Läs eller skriv en recension ... Här

" Snabba och trevliga. Rekommenderas varmt. 👍 "

Richard Wistén

" Kanonupplevelse. Stod med punktering. Bärgaren kom med hjälp inom en kvart. Också en mycket trevlig kille! All heder åt sådan service. "

Sven Åke Möllerstedt