Behöver du hjälp med bilen?

När oturen varit framme och bilen inte startar, punktering eller att nycklarna är i bilen och den är låst, då infinner sig ofta en mindre bra känsla i kroppen och man önskar sig snabb hjälp. Då finns Malmö-Vellinge Bärgaren runt hörnet och bara ett lokalt samtal bort. På plats inom 30 minuter.

HJÄlp MED BILEN Dygnet runt

Ibland behöver du proffshjälp för att komma vidare. Vi hjälper alla på alla platser i Södra Skåne! Ring oss dygnet runt när du behöver vägassistans i Malmö med omnejd.

Hjälp Med Bärgning

Startar inte bilen? Vi försöker alltid reparera på plats,  annars hjälper vi dig till närmsta verkstad! Ring oss dygnet runt. Jourreparation. Snabb assistans. Bra service utlovas.

Hjälp med Transport

Vi är specialister på transport av bil, mc, husbil tillvalfri plats. Välkommen att kontakta oss om fordonstransporter i Malmö, Vellinge och Trelleborg!

Bilfråga & Hjälp? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet 07,00 - 16,00 måndag till fredag. Annars ring

020-302000

Ny kund
Kund sedan tidigare
hCaptcha

Läs eller skriv en recension ... Här

" Snabba och trevliga. Rekommenderas varmt. 👍 "

Richard Wistén

" Kanonupplevelse. Stod med punktering. Bärgaren kom med hjälp inom en kvart. Också en mycket trevlig kille! All heder åt sådan service. "

Sven Åke Möllerstedt

Larmcentral: 020 - 30 20 00

Malmö, Vellinge & Trelleborg

Kontakta oss per mail

Företagsuppgifter:

Malmö-Vellinge Bärgaren AB

Org.nr: 556239-0368

Besöksadress huvudkontor:

Fabriksgatan 4

235 32 Vellinge

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Malmö-Vellinge Bärgaren aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Malmö-Vellinge Bärgaren.