Skrotbilstransport i Malmö, Vellinge & Trelleborg

Våra kunder är privatpersoner, företag, verkstäder och kommuner. Vi kan hämtA omgående eller efter överenskommelse. Erfarna bägare i Södra skåne.

Läs mer om oss

Skrotbilstransport i MALMÖ 

Nej man får inte köra med fordon som har körförbud, inte ens till en bildemontering eller bilskrot. Enda undantaget är när man skall besikta bilen. Malmö-Vellinge Bärgaren hjälper gärna till med skrotbilstransporter i Malmö, Vellinge och Trelleborg med omnejd. Behöver du akut flytta eller tranportera bilen eller annat fordon? Ring 020-302000. Vi kan alltid hjälpa dig och det dygnet runt.

Var ute i god tid

Har du en skrotbil som står efter vägen, på en arbetsplats eller på din tomt och behöver transporteras? Förboka online genom att fylla i formuläret här på sidan eller boka per telefon. Vi ser till att kontakta er om det är något speciellt.

Kontakta våra lokala bärgningstation

 

Skrotbilstransporter i Malmö

Ring oss på: 040 - 42 18 83

 

Skrotbilstransporter Trelleborg

Ring oss på: 0410-452 00

 

Skrotbilstransporter Vellinge

Ring oss på: 040 - 94 95 60

Prisförfrågan skrotbilstransport

Önskar boka
Önskar prisförslag

Beställares Kundinformation

Ingen fil vald
hCaptcha

Larmcentral: 020 - 30 20 00

Malmö, Vellinge & Trelleborg

Kontakta oss per mail

Företagsuppgifter:

Malmö-Vellinge Bärgaren AB

Org.nr: 556239-0368

Besöksadress huvudkontor:

Fabriksgatan 4

235 32 Vellinge

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Malmö-Vellinge Bärgaren aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Malmö-Vellinge Bärgaren.