OM Malmö-Vellinge bärgaren 

Malmö-Vellinge bärgaren startade redan 1982 och har sedan dess hjälpt åtskilliga människor längs med motorvägar, skogsvägar och arbetsplatser.

Läs mer om våra tjänster

HUR ALLT BÖRJADE

1982

Företaget grundades av Åke och Lisbeth. Bilverkstad, bilförsäljning och bärgning bar då sysslorna och företaget växte.

 

2000

I början av 2000 talet så renodlade verksamheten till vägasistans, bärgning & transport i Malmö, Vellinge & Trelleborg med omnejd.

 

2009

Tog barnen, Rikard, Roger, Anders och Linda över. Läs om aktuella hjältar på Malmö-Vellinge Bärgaren

 

2023

Vi kan knappt bärga oss av glädje när vi delar med oss av den fantastiska nyheten att vi på Malmö-Vellinge Bärgaren har utsetts till Årets Bärgare i Sverige 2023! Detta är enastående och vi vill tacka er alla, våra fantastiska kunder och partners, för ert ovärderliga stöd! Vår hängivna personal och vår passion för att leverera högsta möjliga kvalitet till våra kunder har verkligen placerat oss i en klass för sig inom branschen!   Men vi nöjer oss inte där! Vår brinnande passion och vår outtröttliga strävan efter perfektion är vad som driver oss framåt och håller oss som branschens främsta aktörer! Tack för att ni väljer Malmö-Vellinge Bärgaren - ert förtroende är vår största motivation! 

 

Idag

Idag så hjälper vi våra kunder med Tungbärgning, Bilbärgning, Biltransport, Maskintransport och mycket mycket mer. Vår tanke har alltid varit att hjälpa folk i nöd med snabb service till ett överkomligt pris, det har vi gjort i sedan 1982 år och det tänker vi fortsätta göra!

 

Malmö-Vellinge Bärgaren hjälper gärna till med transport av bilar, husbilar, lätta lastbilar, motorcyklar, båtar och skrotbilar mm. Vi ar flexibla i vårt yrke och anpassar oss så gott det går efter era önskemål. Är det akut är vi på plats inom 60 minuter med rätt tranportfordon.

Var ute i god tid

Har du en maskin / fordon / bil som står efter vägen, på en arbetsplats eller på din tomt och behöver transporteras? Beställ online genom att fylla i formuläret här på sidan eller boka per telefon. Vi ser till att kontakta er om det är något speciellt.

undefined

Kontakta oss

Bärgning vägassistans i Malmö

Ring oss på: 040 - 42 18 83

 

Bärgning vägassistans Trelleborg

Ring oss på: 0410-452 00

 

Bärgning vägassistans Vellinge

Ring oss på: 040 - 94 95 60

SÅHÄR GÖR DU FÖR ATT beställa en BÄRGARE

Vi är närmast dig, ring 020-302000 och lämna ditt telnr, regnr och din position, så hjälper vi dig snabbt när du behöver hjälp på plats, vägassistans och bärgning. #Vi löser det mesta