OM Malmö-Vellinge bärgaren 

Malmö-Vellinge bärgaren startade redan 1982 och har sedan dess hjälpt åtskilliga människor längs med motorvägar, skogsvägar och arbetsplatser.

Läs mer om våra tjänster

HUR ALLT BÖRJADE

1982

Företaget grundades av Åke och Lisbeth. Bilverkstad, bilförsäljning och bärgning bar då sysslorna och företaget växte.

 

2000

I början av 2000 talet så renodlade verksamheten till vägasistans, bärgning & transport i Malmö, Vellinge & Trelleborg med omnejd.

 

2009

Tog barnen, Rikard, Roger, Anders och Linda över. Läs om aktuella hjältar på Malmö-Vellinge Bärgaren

 

Idag

Idag så hjälper vi våra kunder med Tungbärgning, Bilbärgning, Biltransport, Maskintransport och mycket mycket mer. Vår tanke har alltid varit att hjälpa folk i nöd med snabb service till ett överkomligt pris, det har vi gjort i 38 år och det tänker vi fortsätta göra!

 

Malmö-Vellinge Bärgaren hjälper gärna till med transport av bilar, husbilar, lätta lastbilar, motorcyklar, båtar och skrotbilar mm. Vi ar flexibla i vårt yrke och anpassar oss så gott det går efter era önskemål. Är det akut är vi på plats inom 60 minuter med rätt tranportfordon.

Var ute i god tid

Har du en maskin / fordon / bil som står efter vägen, på en arbetsplats eller på din tomt och behöver transporteras? Beställ online genom att fylla i formuläret här på sidan eller boka per telefon. Vi ser till att kontakta er om det är något speciellt.

Kontakta oss

Bärgning vägassistans i Malmö

Ring oss på: 040 - 42 18 83

 

Bärgning vägassistans Trelleborg

Ring oss på: 0410-452 00

 

Bärgning vägassistans Vellinge

Ring oss på: 040 - 94 95 60

Skicka ditt mobilnr så ringer vi upp dig

Vill du bli uppringd? Lämna ditt mobilnr så ringer vi upp dig!

Ny kund
Kund sedan tidigare
hCaptcha