MC -transport i Malmö, Vellinge & Trelleborg

Prisvärd Motorcykeltransport inom hela Skåne. Vi transporterar din ögonsten. MC-transport i inom skåne, eller längre enligt överenskommelse Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Läs mer om oss

Mc-transport i MALMÖ, Vellinge & Trelleborg.

 

Vi är ett av Mälmös ledande företag inom mc-transporter. Kompetens & flexibilitet. Vi gör allt för du som kund ska få den tjänst och service du vill ha. Kontakta oss!. Malmö-Vellinge Bärgaren hjälper gärna till med motorcykeltransporter i Malmö, Vellinge och Trelleborg med omnejd. Behöver du akut flytta eller tranportera din mc eller moped? Ring 020-302000. Vi kan alltid hjälpa dig och det dygnet runt.

Var ute i god tid

MC-transport. Vi utför motorcykeltransporter hela dygnet, och har kapacitet och erfarenhet att frakta en mc från punkt A till B.

Kontakta våra lokala bärgningstation

 

Motorcykeltransporter i Malmö

Ring oss på: 040 - 42 18 83

 

Motorcykeltransporter Trelleborg

Ring oss på: 0410-452 00

 

Motorcykeltransporter Vellinge

Ring oss på: 040 - 94 95 60

Prisförfrågan MC-transport

Önskar boka
Önskar prisförslag

Beställares Kundinformation

Ingen fil vald
hCaptcha

Larmcentral: 020 - 30 20 00

Malmö, Vellinge & Trelleborg

Kontakta oss per mail

Företagsuppgifter:

Malmö-Vellinge Bärgaren AB

Org.nr: 556239-0368

Besöksadress huvudkontor:

Fabriksgatan 4

235 32 Vellinge

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Malmö-Vellinge Bärgaren aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Malmö-Vellinge Bärgaren.