Bilbärgning i Skåne

Malmö-Vellinge Bärgaren är alltid nära till hands när du är i behov av en bärgare fort. Vi är snabbt på plats och inget problem är för litet eller för stort. Vi ställer upp om det så gäller motorstopp, trafikolycka eller att du låst dig ute. Kontakta det självklara valet av bärgare Skåne. VI FINNS FÖR DIG I MÄLMÖ, VELLING & TRELLEBORG MED OMNEJD.

Läs mer om Bilbärgning

Vägrar bilen rulla vidare?

Ibland händer det att man missat att tanka eller laddat batterierna, eller att bilbatteriet är slut och då har vi ett nytt till dig. Vi är experter på bärgning och har alltid en bärgare redo att hjälpa dig när oturen är framme. Våra bärgningsbilar är perfekta för alla situationer och hjälper dig dygnet runt. Vi finns i södra Skåne och erbjuder bärgning till bra priser och snabb väghjälp. Bilen bärgas oftast till närmsta verkstad eller idag till närmsta laddstation om vi inte löser laddningen på plats.

undefined

Kontakta våra lokala Bärgningstationer

Bärgning vägassistans i Malmö

Ring oss på: 040 - 42 18 83

 

Bärgning vägassistans Trelleborg

Ring oss på: 0410-452 00

 

Bärgning vägassistans Vellinge

Ring oss på: 040 - 94 95 60

VID Tidsbestämd bärgning, Boka 36h före planerad assistans

Har du en bil som står efter vägen och behöver bärgning men inte omgående? Beställ online genom att fylla i formuläret här på sidan eller boka per telefon dygnet runt, eller 36 timmar före bokad assistans.

SÅHÄR GÖR DU FÖR ATT beställa bilbärgning

Vi är närmast dig, ring 020-302000 och lämna ditt telnr, regnr och din position, så hjälper vi dig snabbt när du behöver hjälp på plats, vägassistans och bärgning. #Vi löser det mesta