Bärga LASTBILEN till verkstad I Malmö | Ring Malmö-Vellinge Bärgaren

Problem med lastbilen? Startar inte lastbilen? Behöver du få lastbilen till verkstad? Vi försöker alltid laga ditt fordon på plats först! Ring oss dygnet runt på 020-302000 och beställ tid för din lastbil / till / från Malmö. Vi finns alltid ett lokalt samtal bort. På plats inom 30 minuter. Är det inte bråttom kan du enkelt göra en prisförfrågan online, vi återkommer med ett pris inom kort.

Vi hjälper dig med tungbärgnig i Malmö, Vellinge & Trelleborg | EST 1982

Prisförfrågan tungtransport verkstad

Ny kund
Kund sedan tidigre
Avtalskund
Ingen fil vald

Beställare

Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Malmö-Vellinge Bärgaren att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.
hCaptcha

Bärga lastbil till verkstad: 020-302000

Öppet dygnet runt året runt - Vi är oftast på plats inom 30 minuter

Biltransport i Malmö

Malmö-Vellinge Bärgaren hjälper gärna till med transport av bilar, husbilar, lätta lastbilar, motorcyklar, båtar och skrotbilar mm. Vi ar flexibla i vårt yrke och anpassar oss så gott det går efter era önskemål. Är det akut är vi på plats inom 30 minuter med rätt bärgningsfordon.

Maskintransport i Malmö

Har du en maskin / saxlift / traktor som står efter vägen, på en arbetsplats eller på din tomt och behöver transporteras? Beställ online genom att fylla i formuläret här på sidan eller boka per telefon. Vi ser till att kontakta er om det är något speciellt.

Tungbärgning i Malmö

Vi erbjuder tungbärgning och annan vägassistans  för ditt tunga fordon dygnet runt. Kontakta oss om du t.ex. vill bärga lastbil eller få annan typ av väghjälp. Önskar du få fordonet bärgat till en specifik verkstad som tex Volvo Action Serviceverkstad, Scania Assistance verkstad, Mercedes-Benz Service24h verkstad eller Mobile24 – MAN-servicejour mm är det inga problem.

Våra kunder säger...

" Kanonupplevelse. Stod med punktering. Bärgaren kom med hjälp inom en kvart. Också en mycket trevlig kille! All heder åt sådan service."

Sven Åke Möllerstedt

" Högsta betyg jättetrevliga och vänliga hjälpsamma Kevin hjälpte oss högsta betyg +++++++"

 

TJörgen Möller