Terrängbärgning i Malmö och Skåne

Malmö-Vellinge Bärgaren är alltid nära till hands när du är i behov av en TERRÄNGbärgare fort. Vi är snabbt på plats och inget problem är för litet eller för stort. Vi ställer upp om det så gäller motorstopp, trafikolycka eller att du låst dig ute. Kontakta det självklara valet av bärgare Skåne. vår terräng bärgare som är byggd på en Scania SBAT 6×6

Läs mer om Terrängbärgning

Vägrar Fordonet rulla vidare?

Vanliga upprag är dikeskörning, fastnat i skog & mark, starthjälp och motorstopp, men även mycket annat. Ibland händer det att man missat att tanka eller laddat batterierna, eller att bilbatteriet är slut och då har vi ett nytt till dig. Vi är experter på bärgning och har alltid en bärgare redo att hjälpa dig när oturen är framme. Våra bärgningsbilar är perfekta för alla situationer och hjälper dig dygnet runt. Vi finns i Malmö & södra Skåne och erbjuder bärgning till bra priser och snabb terrängbärgning. Fordonet hjälps ofta oftast till fast mark eller till närmsta verkstad.

VID Tidsbestämd bärgning, Boka 36h före planerad assistans

Har du en bil som står efter vägen och behöver bärgning men inte omgående? Beställ online genom att fylla i formuläret här på sidan eller boka per telefon dygnet runt, eller 36 timmar före bokad assistans.

Kontakta våra lokala Bärgningstationer

Bärgning vägassistans i Malmö

Ring oss på: 040 - 42 18 83

 

Bärgning vägassistans Trelleborg

Ring oss på: 0410-452 00

 

Bärgning vägassistans Vellinge

Ring oss på: 040 - 94 95 60

Tidsbokad Terrängbärgning

hCaptcha

Larmcentral: 020 - 30 20 00

Malmö, Vellinge & Trelleborg

Kontakta oss per mail

Företagsuppgifter:

Malmö-Vellinge Bärgaren AB

Org.nr: 556239-0368

Besöksadress huvudkontor:

Fabriksgatan 4

235 32 Vellinge

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Malmö-Vellinge Bärgaren aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Malmö-Vellinge Bärgaren.