Akut maskin- transport i Malmö

Boka maksintransport av en saxlift, maskin, minigrävare, Minitraktor mm via telefon eller föroka online. Vi transporterar maskiner i Malmö & över hela skåne med omnejd.

Läs mer om oss

Akut maskintransport i MALMÖ 

Malmö-Vellinge Bärgaren hjälper gärna till med transport av kassaskåp, elcentraler, broar och maskiner mm. Vi ar flexibla i vårt yrke och anpassar oss så gott det går efter era önskemål. Är det akut är vi på plats inom 30 minuter med rätt tranportfordon. Behöver du akut flytta eller tranportera maskin eller fordon? ring alltid 020-302000. Vi kan alltid hjälpa dig.

Var ute i god tid

Har du en maskin / fordon / bil som står efter vägen, på en arbetsplats eller på din tomt och behöver transporteras? Förboka online genom att fylla i formuläret här på sidan eller boka per telefon. Vi ser till att kontakta er om det är något speciellt.

Kontakta våra lokala bärgningstation

 

Bärgning vägassistans i Malmö

Ring oss på: 040 - 42 18 83

 

Bärgning vägassistans Trelleborg

Ring oss på: 0410-452 00

 

Bärgning vägassistans Vellinge

Ring oss på: 040 - 94 95 60

Prisförfrågan maskintransport

Önskar boka
Önskar prisförslag

Beställares Kundinformation

Ingen fil vald
hCaptcha

Larmcentral: 020 - 30 20 00

Malmö, Vellinge & Trelleborg

Kontakta oss per mail

Företagsuppgifter:

Malmö-Vellinge Bärgaren AB

Org.nr: 556239-0368

Besöksadress huvudkontor:

Fabriksgatan 4

235 32 Vellinge

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Malmö-Vellinge Bärgaren aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Malmö-Vellinge Bärgaren.