Just nu har vi inga lediga tjänster!

Vi är fullt lag på Firman

Jobb som bärgare i Malmö. Jobbet som bärgare i Malmö med omnejd. Noggrann och kvalitetsmedveten med C-kort. God samarbetsförmåga.


Som bärgare har du ett rörligt och varierande arbete med bärgnings- och vägassistans tjänster. Du hjälper fordonsägare i vardagen och det kan handla om att bärga bilar som fastnat eller transportera krockade fordon till bilverkstad eller till lackeringsfirma. Vanligtvis handlar det om väghjälp, med starthjälp, punktering och lås-öppning mm.

Bärgare i Malmö

Du är problemlösare, flexibel och tycker om ordning och reda.

Kontakta Ägare Anders, Roger eller Rikard 

Ring om du tycker det blir enklare på tel. 040-949560

 

Krav:

  • C-kort
  • YKB
  • Mekanisk erfarenhet

Sök jobbet som bärgare?

C-kort
YKB
Mekanisk erfarenhet
Ingen fil vald

Vägassistans Södra Skåne

Malmö-Vellinge Bärgaren finns nära dig i Malmö, Vellinge & Trelleborg med omnejd. Vad än kunder behöver hjälp med inom vägassistans, bärgning och fordonstransporter så hjälper vi dem som privatperson eller företag.

Bärgning Södra Skåne

Vi har stor erfarenhet och kompetens vad gäller just bilbärgning, tungbärgning & terrängbärgning. Malmö-Vellinge Bärgaren har jobbat med säkerhet och trygghet i många år och bärgning av bil & lastbil är ett av våra vanligaste jobb.

Transport Södra Skåne

Vi på Malmö-Vellinge Bärgaren transporterar alla typer av fordon. Vi hjälper er transportera bilar, maskiner, moduler, mctransport, specialtransporter eller andra fordon som behöver flyttas. Vi kör transpoter mellan bostad och verkstad, arbetsplatser, maskinparker och byggen. Kontakta oss så hjälper vi er.

Våra hjältar på bärgningsfirman

Malmö-Vellinge Bärgaren's 15 hjältar hjälper dig i vardagen & följ dem i Södra Skåne. Vi finns i Malmö, Vellinge och Trelleborg.  Läs om våra bärgare som varje dag arbetar för att hålla trafiken flytande nära dig i Malmö & Södra Skåne

Vår fordonspark

Våra olika bärgningsfordon, miljöklass Euro 5 & 6. Vi har "rätt bärgningsbil" för  uppdrag i Södra Skåne!

Om Malmö-Vellinge Bärgaren AB

MALMÖ-VELLINGE BÄRGAREN STARTADE REDAN 1982 OCH HAR SEDAN DESS HJÄLPT ÅTSKILLIGA MÄNNISKOR LÄNGS MED MOTORVÄGAR, SKOGSVÄGAR OCH ARBETSPLATSER.