BärgNING MALMÖ, på plats inom 15-20 minuter

Ring vår erfarna lokla bärgare 040-421883

Vi samarbetar med alla försäkringsbolag. Bärgning Malmö med omnejd & fasta priser. Tar swish, kontanter och kort. Vi hjälper dig med bärgning. Alla fordonstyper såsom bilar, mopedbilar, husbilar, mc, lätta lastbilar, lastbilar och bussar mm. Boka tid eller ring för akut hjälp, dygnet runt - alla dagar i veckan. Kunnig & erfaren personal som pratar svenska och engelska. Snabbt på plats. Öppet dygnet runt.  Vi arbetar dygnet runt med akuta och förbokade uppdrag till privatpersoner och företag. Malmö-Vellinge Bärgaren Est. 1982 - när som helst och var som helst.

Bilbärgning MalmÖ

Bilbärgning Malmö med omnejd & fasta priser. Våra bärgningsbilar är perfekta för alla situationer och hjälper dig dygnet runt. Vi finns i Malmö med omnejd och erbjuder bärgning till bra priser och snabb väghjälp. Bilen bärgas oftast till närmsta verkstad eller idag till närmsta laddstation om vi inte löser laddningen på plats. Bärgning och hemtransport ingår i alla halvförsäkringar.

TERRÄNGBÄRGNING Malmö

Terrängbärgning Malmö med omnejd & fasta priser. Med lång och gedigen erfarenhet och vår sexhjulsdrivna terrängående tungbärgare, utrustad med bl. a. 30-tons vinsch, har vi möjlighet att ta oss fram till och bärga fordon som hade varit omöjligt med en vanlig bärgningsbil. Vi försöker alltid hjälpa dig på plats om det går. Vi hjälper även dig utan försäkring.

TUNGBÄRGNING Malmö

Tungbärgning Malmö med omnejd & fasta priser. Malmö-Vellinge Bärgaren erbjuder tungbärgning av lastbilar, bussar, grävmaskin eller andra tyngre maskiner och fordon. Vi fixar allt och är på plats inom 15-20 minuter. Bara ett lokalt samtal bort! Erfarna bärgare i Malmö

Servicebil för lastbil finns oxå.

BÄRGNINGSFRÅGA? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet 07,00 - 16,00 måndag till fredag. Annars ring

020-302000

Ny kund
Kund sedan tidigare
hCaptcha

Läs eller skriv GÄRNA något om din upplevelse...HÄR

" Snabba och trevliga. Rekommenderas varmt. 👍 "

 

Richard Wistén

" Mycket duktigare än Volvo lastvagnar med hjälp. Löste problemet temporärt tills del kom från volvo "

andreas nilsson

Larmcentral: 020 - 30 20 00

Malmö, Vellinge & Trelleborg

Kontakta oss per mail

Företagsuppgifter:

Malmö-Vellinge Bärgaren AB

Org.nr: 556239-0368

Besöksadress huvudkontor:

Fabriksgatan 4

235 32 Vellinge

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Malmö-Vellinge Bärgaren aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Malmö-Vellinge Bärgaren.