Bärgare Höllviken & väg 100

Behöver du hjälp? Vi kan bärga och assistera alla typer av fordon i Höllviken.

Bilbärgning Höllviken

Ibland behöver du vägassistans för att komma vidare. Vi hjälper alla på alla platser i Södra Skåne! Ring oss dygnet runt när du behöver vägassistans i Höllviken.

Tungbärgning Höllviken

Det är inte bara bilar som kan bli ståendes på vägen, även tyngre fordon som lastbilar kan drabbas. Vi har fordon som lämpar sig för tungbärgning och finns på plats när ni behöver oss i Höllviken med omnejd.

MaskintransporT Höllviken

Vi är specialister på transport av maskiner med låglastande släpvagnar. Välkommen att kontakta oss om maskintransporter i Höllviken!

Bärgare Höllviken & utmed väg 100

Vi på Malmö-Vellinge Bärgaren har utfört vägassistans & bärgning med erfarna bärgare i Höllviken i över 30 år. Kontakta oss! Vi fixar Bärgning, låsöppning, starthjälp med mer. Tungbärgning. Snabb assistans. Tillgänglig dygnet runt.

Malmö-Vellinge Bärgaren AB

Larmcentral Höllviken

Tel: 020-302000

Jour Dygnet Runt Året Runt på 020-302000

Måndag Dygnet runt

Tisdag Dygnet runt

Onsdag Dygnet runt

Torsdag Dygnet runt

Fredag Dygnet runt

Lördag Dygnet runt

Söndag Dygnet runt

Meddelande

" Stod med punktering. Bärgaren kom med hjälp inom en kvart. Också en mycket trevlig kille! All heder åt sådan service. "

Sven Åke Möllerstedt

" Högsta betyg jättetrevliga och vänliga hjälpsamma Kevin hjälpte oss högsta betyg +++++++"

Jörgen Möller

Larmcentral: 020 - 30 20 00

Malmö, Vellinge & Trelleborg

Kontakta oss per mail

Företagsuppgifter:

Malmö-Vellinge Bärgaren AB

Org.nr: 556239-0368

Besöksadress huvudkontor:

Fabriksgatan 4

235 32 Vellinge

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Malmö-Vellinge Bärgaren aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Malmö-Vellinge Bärgaren.