Bärgare Hjärup & E22

Behöver du hjälp? Vi kan bärga och assistera alla typer av fordon i Hjärup.

Bilbärgning Hjärup

Ibland behöver du vägassistans för att komma vidare. Vi hjälper alla på alla platser i Södra Skåne! Ring oss dygnet runt när du behöver vägassistans i Hjärup.

Tungbärgning Hjärup

Det är inte bara bilar som kan bli ståendes på vägen, även tyngre fordon som lastbilar kan drabbas. Vi har fordon som lämpar sig för tungbärgning och finns på plats när ni behöver oss i Hjärup med omnejd.

Maskintransport Hjärup

Vi är specialister på transport av maskiner med låglastande släpvagnar. Välkommen att kontakta oss om maskintransporter i Hjärup!

Jour Dygnet Runt Året Runt på 020-302000

Måndag Dygnet runt

Tisdag Dygnet runt

Onsdag Dygnet runt

Torsdag Dygnet runt

Fredag Dygnet runt

Lördag Dygnet runt

Söndag Dygnet runt

Bärgare Hjärup & utmed E22

Vi på Malmö-Vellinge Bärgaren har utfört vägassistans & bärgning med erfarna bärgare i Hjärup i över 30 år. Kontakta oss! Vi fixar Bärgning, låsöppning, starthjälp med mer. Tungbärgning. Snabb assistans. Tillgänglig dygnet runt.

Malmö-Vellinge Bärgaren AB

Larmcentral Hjärup

Tel: 020-302000

SÅHÄR GÖR DU FÖR ATT beställa en BÄRGARE

Vi är närmast dig, ring 020-302000 och lämna ditt telnr, regnr och din position, så hjälper vi dig snabbt när du behöver hjälp på plats, vägassistans och bärgning. #Vi löser det mesta

" Stod med punktering. Bärgaren kom med hjälp inom en kvart. Också en mycket trevlig kille! All heder åt sådan service. "

Sven Åke Möllerstedt

" Högsta betyg jättetrevliga och vänliga hjälpsamma Kevin hjälpte oss högsta betyg +++++++"

Jörgen Möller